Ви є тут

Онлайн-зустріч інтерв'ю

П'ятниця, 23 Жовтень, 2020

Шановні колеги!

Офіційний партнер ВГО Українська бібліотечна асоціація видавництво "Ранок" запрошує Вас взяти участь у надихаючій зустрічі-інтерв’ю з Сурою Гарт, співавторкою книжок «Клас без провини» і «Шанобливі батьки, шанобливі діти» (США) та Аннікен Поулсон-Біір, сертифікованою тренеркою з Ненасильницького спілкування та директоркою дошкільного навчального закладу (Норвегія). Ведуча і модераторка зустрічі – Катерина Ясько, психолог, кандидат на сертифікацію при Міжнародному центрі ненасильницького спілкування (CNVC), голова спілки «Міжнародний інститут інтегрального розвитку».

Організатори зустрічі – Просвітницька ініціатива EMPATIA.PRO та видавництво "Ранок".



У 2019 році Громадська спілка «Міжнародний інститут інтегрального розвитку» в рамках проєкту «Розвиток лідерів Нової української школи» розпочала процес перекладу і видання книжок «Клас без провини» і «Шанобливі батьки, шанобливі діти» Сури Гарт і Вікторії Кіндл-Годсон українською мовою. У співпраці з видавництвом «Ранок» восени 2020 року книжки вийшли у світ і вже близько 250 освітніх закладів України отримали їх у подарунок для своїх бібліотек. Проєкт було профінансовано в рамках литовської Програми розвитку співпраці та сприяння демократії за фінансової підтримки Шведського Інституту.

 

Але ми не зупиняємось! І вже 24 жовтня 2020 року ми спільно проведемо надихаючу зустріч-інтерв’ю із Сурою Гарт, співавторокою книжок, а також з Аннікен Полусон-Біір, сертифікованою тренеркою з ННС, колегою Сури і офіційною представницею у Європі авторської гри «Зона без провини», яку Сура та Вікторія створили на основі своїх книжок та багаторічного досвіду роботи з дітьми, вчителями та батьками.



Якщо ви вже маєте запитання до Сури, будь ласка, вкажіть його у своїй реєстраційній анкеті. Під час зустрічі ви також матимете можливість писати свої запитання в чат і за умови достатньої кількості часу Сура і Аннікен будуть відповідати на них.



Під час зустрічі Сура розповість про свій життєвий шлях і практичний досвід, який привів до написання книжок, поділиться цінними інсайтами щодо виховання та навчання дітей. Разом з Аннікен вони поділяться з учасниками власним досвідом та секретами побудови і збереження близьких стосунків з дітьми навіть у складних життєвих обставинах, розкажуть про те, як поради і практичні вправи, описані в книжках «Клас без провини» та «Шанобливі батьки, шанобливі діти», можна використовувати в класі і вдома задля створення безпечного й комфортного середовища, заснованого на довірі та взаємній повазі, для радісного навчання та глибших і змістовніших зв’язків зі своїми дітьми. Крім того, Сура та Аннікен представлять українській аудиторії популярну в Європі та США гру для роботи з дитячою аудиторією на основі методу Ненасильницького спілкування, що має назву «No Fault Zone®» («Зона без провини»)