Ви є тут

Методична рада Наукової бібліотеки НПУ ім. М. П. Драгоманова

Четвер, 29 Січень, 2015
     У фондах бібліотеки налічується  1 млн.203 тис. 97 примірників видань, серед них понад 2 тис. рідкісних видань. Протягом року бібліотеку відвідали 893 тис. 328 читачів (загальна кількість користувачів бібліотеки – 18 966 осіб). В 2014 році активізувалась робота міжбібліотечного абонемента (148 абонентів). З інших бібліотек читачі отримали  423 книги та 1970 документів за допомогою електронної доставки. Значно збільшилась кількість читачів, що звертаються до сайту бібліотеки, електронного каталогу, знайомляться з інформацією на сторінках бібліотеки в соціальних мережах Facebook та Вконтакті.
 Протягом року шифр УДК та ББК отримали 2337 науковців для статей та наукових видань. До репозитарію, яким, до речі,  за укладеною угодою між нашим університетом та Баварською бібліотекою можуть користуватись читачі з Німеччини, за 2014 рік було введено 5438 документів. Збагатились новими документами та примірниками електронні колекції , присвячені Михайлу Драгоманову, Тарасу Шевченку.  Також читачі бібліотеки мали можливість ознайомитись з 12 базами даних провідних бібліотек світу, та скористатись тестовими доступами до  Web of Science та Scopus .  
Вся діяльність бібліотеки спрямована на покращення надання послуг нашим читачам та створення зручності користування бібліотекою.