Ви є тут

«Кассіопея - сузір’я українських книжок»

Четвер, 27 Лютий, 2014

З 1 березня до 30 квітня 2014 р. читачі бібліотеки мають можливість безкоштовно отримати доступ до Книжкового порталу «Кассіопея - сузір’я українських книжок», який містить твори сучасної української літератури, переклади світових бестселерів, класичну, навчальну, довідкову літературу тощо.

На сьогодні доступні книги видавництв "Інформаційно-аналітична агенція "Наш час", "Кассіопея - сузір'я українських книжок", Києво-Могилянська академія, Книжковий Клуб «Клуб Семейного Досуга», «Саммит-Книга», Склянка Часу*Zeitglas.

 Для отримання паролю доступу до книжкового порталу прохання звертатися до чергового бібліотекаря  читального залу № 1 (головний корпус).

На першому етапі тестування доступ до книжок буде здійснюватися через веб-браузер в режимі on-line. На другому - буде додано можливість читати з використанням Kassiopeya рідера (програмне забезпечення, яке можна встановити на ПК чи ноутбук, виконати синхронізацію з обліковим записом на сервері проекту, та мати доступ до книжок без підключення до мережі Інтернет). На третьому етапі буде запропонуємо для тестування застосування для мобільних пристроїв під управлінням ОС Android та iOS.